Veilige Feestdagen en een Gezond 2021

Marlies WobbenOver Het LevenLeave a Comment

Onnodig te zeggen dat 2020 een idioot jaar is geweest!

Nico kreeg in januari een nieuwe rechterheup, maar kon tot dusver helaas niet weer aan het werk. Het doet nog steeds pijn en andere gewrichten doen mee, dus dat wordt een langere weg dan verwacht.

Toen gebeurde de pandemie .. al het verdriet, de verdeeldheid en onrust (vooral in de Verenigde Staten) veroorzaken zeker een beetje anxiety. Vreemd genoeg was er ook rust in het eenvoudigere leven, we vinden het heerlijk om samen thuis te zijn ♥ Gelukkig gingen de provinciale campings nog open en dat heeft ons op een veilige manier wat normaliteit en geestelijke rust gegeven. We zijn gewoon in de provincie gebleven in plaats van naar de westkust te reizen.

Tegen die tijd hadden we ongebruikelijk veel verliezen geleden – RIP Chase, neef Hennie, pap, Edwin en Jon. Het was natuurlijk bijzonder moeilijk voor mij, Marlies, om mijn 101-jarige vader te verliezen en we konden niet naar Nederland. Maar de zwaarste klap was het verliezen van de zoon van onze vrienden, Edwin, aan een auto-ongeluk. Hun (ook Nederlandse) families konden niet hier komen en we hebben ons best gedaan om hen te ondersteunen. In ons eigen huishouden hebben we tijdens onze vakantie afscheid moeten nemen van onze meesterknuffel Smokey 🙁

Voor mijzelf heeft dit alles een tijdje de wind uit mijn zeilen gehaald. Ik vond het moeilijk om mijn blogs en sociale media bij te houden, iets waar ik binnenkort op terug ga komen. Ik heb eindelijk het kantoor geschilderd, mijn hobbykamer vernieuwd en oh we hebben eindelijk ook onze voortuin laten doen! Ik heb onlangs geïnvesteerd in zowel de webdesign- als de handwerk kant van mijn bedrijf, maar ik heb me de afgelopen maanden zeker meer in de handwerk richting beziggehouden (zijn er mede-Cricuteers?). Mijn happy place!

Dit keer geen oudejaarsfeest, maar laten we hopen dat de dingen in 2021 tenminste verbeteren – denk alsjeblieft meer aan anderen dan aan jezelf en houd de mensen om je heen veilig door de gezondheidsrichtlijnen te volgen, het kan een leven redden. Wees aardig. We komen hier wel doorheen!

Wij wensen jullie veilige feestdagen en een gezond 2021!

Nico & Marlies
Onze katten Gandalf, Rider, Penny, Sheldon en Arya = ^. ^ =

Verfbeurt Feel The Fire Kantoor

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.