RIP Jon McCaulder

Marlies WobbenOver Het LevenLeave a Comment

Jon and Heather on our NYE party in 2017

In juni moesten we van nog een geliefde afscheid nemen… onze vriend Jon had al vele jaren gezondheidsproblemen door nierfalen. Nadat hij in 2011 een nieuwe nier had gekregen, ging het een tijd een stuk beter met zijn gezondheid. Maar uiteindelijk faalde die nier ook en moest hij weer aan de dialyse. Door de jaren heen lag hij af en toe in het ziekenhuis met een infectie, maar hij kwam er altijd doorheen… tot 18 juni. Zijn lichaam wilde niet meer en Jon overleed in de vroege ochtend van de 18e op de leeftijd van 45 jaar 🙁 Naast vriendin Heather en (van tafel en bed gescheiden) vrouw Maggie laat Jon twee zonen achter, Alex en Brody.

Jon, we gaan je missen!! Onze Oudjaarsfeestjes zullen niet meer hetzelfde zijn zonder jou!

Ik weet dat 2020 voor de meeste mensen ongekend is met de uitdagingen van een pandemie … maar voor ons is de grootste uitdaging het verlies van vijf dierbaren in drie maanden. Het mag nu ophouden!

Gelukkig begin ik me weer beter te voelen. Ik ben weer wat productiever met het maken van maskers en begin weer met website werk en bloggen. Dus na het even rustig aan gedaan te hebben, ga ik weer regelmatig blogs posten!

RIP papa: Harry Breeuwer
RIP Smokey

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.