RIP Edwin Bos

Marlies WobbenOver Het LevenLeave a Comment

Edwin Bos

Oh Edwin, Nico en ik zullen je gulle goofy lach zo missen! Onze harten breken omdat we je kwijt zijn alsook omdat we je ouders (onze vrienden Marga en Henk) en je zus Carmen (en vriend Carter) in zoveel pijn zien. We beloven dat we ze zo goed we kunnen zullen steunen

De best manier om hulde te brengen aan deze geweldige knul, is door de tekst te laten zien die Henk, Marga en Carmen voor hem geschreven hebben en kijk alsjeblieft ook naar de collage die ze samengesteld hebben (de muziek is na het eerste nummer te horen.)

Marga, Henk, Edwin en Carmen Bos in Nieuw Zeeland in 2019 © Carmen Bos

“Met grote droefheid en gebroken harten kondigen we het plotselinge en onverwachte overlijden aan van Edwin op dinsdag 21 april 2020. Geliefde zoon van Marga en Henk Bos, en trouwe broer van zijn liefhebbende zus Carmen.

Edwin is geboren op 8 juni 1997 in Nederland. Vanaf de dag dat hij werd geboren, zou Edwin’s goofy glimlach een kamer oplichten. Tijdens zijn jonge jaren vond Edwin zijn liefde voor voetbal en ging hij graag rondhuppelen met zijn beste vrienden in Meeden. Toen de familie eenmaal naar Canada verhuisde, werd de band tussen Edwin en zijn zus Carmen nog nauwer. Altijd concurreren en elkaar steunen in snowboarden, game-avonden en alles daartussenin. Edwin overtuigde zijn ouders ervan om een ander lid aan de familie toe te voegen, Percy, onze geweldige hond. De liefde die Edwin en Percy hadden was ondoorgrondelijk. Hij was zijn beste vriend, kameraad, en ze brachten zoveel tijd samen door met spelen en longboarden.

Als gezin konden we talloze avonturen beleven en samen de wereld verkennen. Vele bergen werden veroverd, Disney World verkend, Rome en Barcelona ontdekt. In 2019 kon de familie Bos samen naar Nieuw-Zeeland reizen en samen nieuwe herinneringen creëren. Deze avonturen en herinneringen zullen worden gekoesterd en zullen voor altijd in ons hart blijven.

Tijdens zijn jaren op de basisschool en de middelbare school legde hij veel contacten met vrienden, door sport, muziek, kunst en vele mijlpalen te delen. Edwin bracht zoveel vreugde in ieders leven met zijn aanstekelijke glimlach, lach, positiviteit, vriendelijkheid, kunst, muziek, de lijst zou kunnen doorgaan. Vorig jaar nam Edwin de dappere beslissing om alleen te verhuizen naar het prachtige bergstadje Nelson, BC, waar hij Digital Arts volgde aan het Selkirk College. Het afgelopen jaar vond hij zichzelf en de liefde voor zijn kunst, muziek en vrienden. Zijn heldere glimlach leek helderder te worden, omringd door de bergen. Zijn beste vriend Kayle, Henk, Marga, Carmen en Carter hadden het geluk Edwin de afgelopen winter in zijn nieuwe huis te zien, waar we konden zien dat hij floreerde. .

Edwin was op weg naar huis om bij zijn familie en vrienden in Balgonie te zijn toen noodlottig auto-ongeluk zijn verbazingwekkende ziel wegnam. In plaats van bloemen vraagt onze familie om donaties te doen ter nagedachtenis van Edwin’s gulle, liefdevolle en zorgzame ziel aan The Pack Project, 1143 Lakewood Court, Regina, SK S4X 3S3, die een non-profitorganisatie zijn voor het redden van honden.

We zullen je missen Edwin. Veilige reis naar de hemel, totdat we elkaar weer ontmoeten.

 We zullen altijd van jou houden Edwin.

Afbeelding bovenaan © Bos family

https://speersfuneralchapel.com/tribute/details/9789/Edwin-Bos/obituary.html#tribute-start

RIP Hennie Moelans
RIP papa: Harry Breeuwer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.