RIP Dimebag & Anke (SavaHexe) – kerstvakantie

Marlies WobbenOver Het LevenLeave a Comment

RIP……

DimebagHet is niet bepaald rustiger geworden na mijn laatste post. Die avond is een bekende muzikant in de metal scene, “Dimebag” Darrell Abbott (ex-Pantera, now Damageplan) doodgeschoten op het podium, in Columbus Ohio, door een gestoorde “fan” die kennelijk Dime de schuld ervan gaf dat Pantera jaren geleden uit elkaar is gegaan. De schutter doodde ook de band’s security man, “Mayhem”, een fan die te hulp schoot en een security van de club. Een politieman die heel snel ter plekke was, handelde zonder twijfel, schoot de schutter dood die nog aan het schieten was en redde daarmee wellicht meerdere levens. De schutter bleek schizofreen te zijn. Het nieuws schokte de hele metal scene, mijn gedachten zijn bij alle slachtoffers, hun families en vrienden, maar vooral bij Vinnie Paul Abbott (de drummer) die heeft moeten zien hoe zijn “kleine” (38-jarige) broer werd doodgeschoten – hoe ga je daar in vredesnaam mee om 🙁

Anderhalve dag later had ik nog steeds moeite om de apathie en schok te doorbreken, en toen hoorde ik dat een vriendin uit Duitsland op 28 november gestorven is. Anke Wallrabenstein (aka SavaHexe) was echt een schat, we kwamen haar af en toe tegen op concerten of online. Het was alweer even geleden en ik wist niet dat ze ziek was. Ze is aan longkanker gestorven en was 44 jaar. Hier de collage die op www.jonoliva.net gepost is.

Dus daarna was ik toch even de weg een beetje kwijt. Kun je het me kwalijk nemen.. een moeilijke beslissing en drie doden in een dag of tien. Genoeg! Kunnen mensen nu even ophouden met doodgaan, alsjeblieft??? 😐

Het is inmiddels wel wat gezakt, mijn vriendin Pamela was er voor me op het goede moment met haar liedjes (goed voor een laatste huilbui ;)), ik heb de kerstboom thuis opgezet en Ine en ik hebben op het kantoor wat versierd – geen dag dat ik niet aan de drie tragedies denk, maar het is tijd om het achter me te laten en weer aan de slag te gaan.

Kerstmis 🙂

kerstversieringen op het werkIk ben morgen en de hele volgende week vrij (stadhuis is dicht), maar Nico moet wel werken, behalve op oudjaar en 1 en 2 januari. Nico had juist gisteren en eergisteren vrij, dus ik heb mijn laatste vakantiedagen gebruikt om wat eerder vrij te zijn. Gisteren Theo in Roermond een bezoekje gebracht, wat gewinkeld en in een goed Grieks restaurant gegeten. Gisteren naar Aken geweest naar de kerstmarkt, dus we hadden al een fijne kerst :mrgreen:

en tenslotte……….

xmas card

RIP René / voorlopig geen emigratie / nieuwe extra job??
Gelukkig Nieuwjaar!!! - en sterkte voor alle tsunami slachtoffers/overlevenden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.