Verfbeurt Feel The Fire Kantoor

Marlies WobbenOp Het WerkLeave a Comment

the office

Na al de verliezen, vooral in het voorjaar, en wereldproblemen zoals een pandemie en sociale onrust in de VS, had ik een tijdlang niet veel zin om te bloggen. Maar ik voel me weer een stuk beter en het wordt tijd dat ik eens laat zien wat we gedurende de zomer zoal gedaan hebben! Zoals kamperen, maar wacht, eerst moet ik mijn eindelijk-opgeknapte kantoor nog even laten zien! In april heb ik eindelijk eens mijn thuiskantoor geverfd en opnieuw ingericht!! Het heeft nu frisse crèmekleurige muren met wat gele accenten, aangezien ik niet genoeg verf over had voor de ingebouwde kast.

Bureau rondom

De vorige keer dat ik over een opknapbeurt van het Feel The Fire kantoor postte, was in 2011, maar dat was in de kamer die nu mijn hobbykamer is. Sindsdien ben ik naar de middelste kamer aan de voorkant verhuisd. We hadden er een u-vormig bureau gemaakt, rondom aan de muur. 1/3 is later weggehaald voor mijn verstelbaar bureau. In die jaren postte ik bijna alleen op Facebook.

Nieuwe ramen

Het was alweer anderhalf jaar geleden dat we nieuwe ramen hadden gekregen en ik bijna het hele huis had geschilderd. Totdat ik opeens een ontsteking in mijn schouder kreeg waarmee ik op de Eerste Hulp belandde! Ik sloot de deuren van de twee kamers die ik nog niet had gedaan, het kantoor en de hobbykamer en had er tot nu toe niet meer naar omgekeken. Ik had het thuiskantoor niet veel meer gebruikt, aangezien ik een maand later voltijd was gaan werken in het Canada Life kantoor tot augustus. Toen ik die volle baan opgezegd had, parkeerde ik mijn laptop zolang in de woonkamer. Ik wist echter wel dat mijn nieuwe werk- & levensstijl het onvermijdelijke teweeg zou brengen: het oppakken van die verfkwast en roller!

Lord Of The Rings posters

Oh ik ben zo blij dat ik dat gedaan heb! Had het veel eerder moeten doen haha. Het ziet er nu zo schoon en fris uit! Er zit een lichte crèmekleur op de muren die we van de slaapkamer over hadden. Ik schilderde de kast en de raamlijsten zonnig geel. Ik heb de kast schoongemaakt en heb nog steeds een heleboel mappen met papieren uit te mesten. De grote archiefkast staat nu in de kast en ik heb nieuwe dingen aan de muur gehangen.

Omdat een muur vrijkwam, had ik weer een geschikte plek voor het whiteboard en het prikbord. En de muur aan de andere kant was de perfecte plek voor drie enorme Lord Of The Rings-posters (op hardboard) die Randi Hartwell ons gaf! Ze had ze voor de kelder geschonken, maar dit was een veel betere plek. Aan de muur bij de gang hebben we de Middle Earth-kaart erbij gehangen die Henk voor ons op een yard sale had gevonden – perfecte combinatie!

Lord Of The Rings decorations

De Humanscale Diffrient World stoel

Humanscale Diffrient World chair

Ik ben ook heel erg blij dat we tijdens mijn fulltime werk nog hebben geïnvesteerd in een hele goede bureaustoel, omdat ik naar verwachting weer in mijn thuiskantoor zou gaan werken. Ik had er op dit moment geen 800 dollar meer aan uit kunnen geven! Maar deze stoel wil ik toch niet missen! Het is de ENIGE stoel in huis die mij, mijn rug en in het bijzonder mijn SI gewricht geen last bezorgd! Hoewel het ook goed is dat ik mijn verstelbaar bureau nu weer kan gebruiken, joepie!

De stoel is een Humanscale World Chair, ontworpen door Niels Diffrient. Het is gemaakt om de beste steun te geven zonder zo groot en zwaar te zijn als de meeste andere kantoorstoelen. Het is ook helemaal bekleed met mesh (gaas) waar ik naar op zoek was.
https://eu.humanscale.com/products/seating/diffrient-world-task-office-chair?setRegion=1&

Toendertijd vonden we die stoel bij Source Office Furniture in Regina, waar ze de stoel in het wit hadden ingekocht voor een lagere prijs. Daar had ik jaren geleden ook mijn verstelbaar bureau gekocht in de uitverkoop voor maar $300 (zo’n 200 euro)!
https://www.source.ca/store/office-furniture-regina/

Volgende verfproject?

En de hobbykamer? Die is nog steeds een puinhoop haha. Maar toen ik onlangs met het maken van maskers begon, moest ik het wel opruimen om het bruikbaar te maken. Dus ik denk dat dat wel mijn volgende verfproject gaat worden!

RIP Smokey
Veilige Feestdagen en een Gezond 2021

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.