Mijn droombaantje houdt binnenkort op :(

Marlies WobbenOp Het WerkLeave a Comment

Kantoorbaan houdt op – zullen mijn creatieve ondernemerskansen overwinnen of ga ik terug naar TL verlichting en muffe kantoorlucht?

Ruim een week geleden kreeg ik te horen dat na bijna tien jaar mijn “casual” (oproep), thuiswerk-kantoorbaan voor Canada Life (of eigenlijk Great West Life) aan het einde van het jaar afloopt (en niet verlengd wordt)! We hebben zo weinig werk dat ik al maanden maar 10 uur kan werken (i.p.v. zo’n 25 uur meestal). En aangezien een deel van ons werk een paar jaar geleden naar een team in India is verhuisd, moest ons personeelsbestand kleiner worden. Ik weet niet wat ze van plan zijn met de vaste fulltimers op de lange baan, maar op dit moment is het het einde voor de drie oproepkrachten die we nog hadden 🙁 We zagen het wel aankomen, maar het is evengoed balen!

Mijn brein sloeg meteen op hol en ik kijk eerst eens naar mijn creatieve mogelijkheden (zoals uitbreiding van mijn website bedrijf en het opstarten van een winkeltje in zelfgemaakte dingen), omdat ik er tegenop zie om mijn vrijheid op te geven en het liefst iets van thuis uit doe. Ik realiseer me wel dat ik binnenkort misschien toch die nette kleding uit de mottenballen moet halen en voor een “normaal” parttime of casual baantje (liefst data-entry en niet aan de telefoon) moet gaan kijken…

Motorhoming 2017! Hoogtepunten
Ze houden me toch aan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.