Roze zonsondergang tijdens sneeuw

Marlies WobbenBij Ons ThuisLeave a Comment

Een van de mooiste dingen die er zijn, zijn zonsondergangen. Ik denk dat we het daar wel over eens kunnen zijn? Wie houdt er niet van al de kleuren! Ik denk dat de mooiste die ik ooit heb gezien, die in Waskesiu hier in Saskatchewan zijn. Maar heb je al eens een zonsondergang, met name een roze zonsondergang, gezien terwijl het sneeuwde? Terwijl het nog helemaal bewolkt was?! Ik niet in elk geval!

Dus nee, ik denk niet dat ik ooit zonsondergang kleuren door een wolkendek heb zien schijnen. Dat zagen we gisteren echter wel!

Er moet een felle, roze zonsondergang zijn geweest in de lucht. Meteen na wat sneeuw, of ik denk dat er nog wat vlokken vielen, kleurde de wereld een paar minuten behoorlijk roze. En het was nog altijd helemaal bewolkt! Het was vreemd, maar wel mooi.

Ik had niet verwacht dat de camera op mijn telefoon de kleur op zou pakken. Heb je ooit met een eenvoudige camera geprobeerd een zonsondergang vast te leggen met al zijn rode, roze en oranje kleuren? Nou, mijn eerste foto, die hieronder, gaf de roze zonsondergang tijdens sneeuw prima weer 🙂 Ik heb verschillende foto’s op Facebook gezien van andere mensen, met exact dezelfde kleur.

Toen nam ik nog een foto met Gandalf in de voorgrond en de roze kleur in de achtergrond, reflecterend op hem (de foto bovenaan). Het ziet er surrealistisch uit als ik nu naar de foto’s kijk. Het was iets bijzonders!

pink hue from sunset during snowfall
Flashback: Europa 2013
Flashback: Jeffery Straker bij de cabin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.