2010 Olympics / winter wonderland

Marlies WobbenBij Ons Thuis, Over Het LevenLeave a Comment

Op dit moment zijn we helemaal in Olympics stemming!! De openings ceremonie in Vancouver was fantastisch en we zijn erg trots Canadese inwoners te zijn!! En dankzij onze geweldige buren Mike en Alison hebben we nu eindelijk ook de Olympische wanten! Wat de Spelen betreft… schaatser Sven Kramer heeft Goud gehaald en de Canadese mogul skieër Alex Bilodeau heeft zojuist de allereerste Canadese Gouden Medaille gehaald op Canadese bodem… wooohoooo!

Olympic merchandise!

Tijd voor wat winter foto’s. We hadden een flinke storm 3 weken geleden met 27 cm sneeuw en sneeuwophopingen van enkele meters hoog, die vele mensen deden stranden in hun oprit of straat voor een dag. Er was veel uit te graven, zoals Nico en Randy van de overkant hier doen.

Randy and Nico shoveling snow

small snowdrift on our deck

Elanden in de buurt van Regina! Helaas hebben we er nog geen gezien, deze foto was opgeladen op de Weathernetwork website op 5 februari door Todd Harder, foto is vlakbij Grand Coulee genomen.

(c) Todd Harder / Weathernetwork - moose near Grand Coulee

En als het te koud wordt, gaan we toch naar het nieuwe Walmart Supercentre wat net geopend is.. het is ENORM!

huge Walmart Supercentre

Verdere updates: de medical ging goed zover we konden zeggen, we hebben gehoord dat ons dossier van Buffalo naar LA verhuisd is (Buffalo had het te druk) en kleine Smokey was na 10 dagen weer naar huis gegaan. Dat was het!

Gevulde Speculaas
weekend in de Kenosee Lake Inn, Moose Mountain Prov. Park (SK)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.