Riding Mountain – Clear Lake

Marlies WobbenManitobaLeave a Comment

We gebruikten een regenachtige ochtend goed door lekker uit te slapen en we waren blij dat het net op tijd opklaarde voor de enige boottocht die er nu door de week nog is, op de Martese.
Vandaag nemen we nog een laatste dosis vitamine L(ake) in! Laatste ontbijt bij de Whitehouse Bakery, souvenir shopping bij de Spinning Wheel en Nico ging nog even op de pier vissen, waar we een vismarter zagen!!! We waren voor ze gewaarschuwd (ze kunnen een kat pakken), maar we hadden er geen gezien op de camping. We verhuisden voor de laatste nacht ook nog even naar een wat drukker stuk van de camping, want we stonden sinds dinsdag helemaal alleen en ik voelde me elke nacht ongemakkelijker. Deze plek is een stuk beter! Morgen gaan we weg en brengen we het weekend door bij onze vrienden Anneke en Dries, die in de buurt van Angusville wonen, niet zo ver van hier.

Riding Mountain, Wasagaming fisher near the marina of Riding Mountain, Wasagaming fisher near the marina of Riding Mountain, Wasagaming gift store in Riding Mountain, Wasagaming Riding Mountain, Wasagaming Boardwalk, Riding Mountain, Wasagaming

Riding Mountain - Deep Bay, Ominnik Marsh
Manitoba - Angusville e.o.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.