camper ophalen, naar Banff

Marlies WobbenAlberta1 Comment

» fotoalbums 2004/CANADA

10 september – Calgary, Banff

We ontbeten bij McDonalds (McGriddle – een pannenkoek-kaas-siroop ding, lekkerrrr!!) en belden toen een taxi om naar Cruise Canada te gaan. Het was niet ver van Derek, dus hij kwam mee. De C25 die we geboekt hadden was nog niet klaar, als we meteen weg wilden, konden we een C22 of een C30 meekrijgen… okaaaaay….. doe de C30 dan maar! 🙂 Dat ding was geweldig!!!! Met Derek gingen we boodschappen doen bij Safeway en hij leende ons stoelen… toen konden we eindelijk op pad. Jooeeehoooeee!

video en meer info: http://www.cruiseamerica.com/rent/our_vehicles/large_rv.aspx

Het rijden ging erg goed (Nico is een natuurtalent 😉 ) en rijdend door de prairie en de heuvels (waar we een vos zagen) zagen we de bergen (en de zon!) dichterbij komen. Erg opwindend! Ik denk dat we rond 18u bij Banff (Tunnel Mountain Campground) aankwamen en na een bewolkte dag in Calgary vonden we hier wat zon! Een fijn welkom 🙂 We maakten wat te eten en aten ons eerste diner aan de picknicktafel (die elke plaats heeft). We liepen rond op de camping en lazen wat in de camper (we hadden een plek met stroom).

11 september – Banff

Gisteravond en vanmorgen had het geregend, maar rond 11 klaarde het wat op. We hadden besloten om nog een nacht in Banff te blijven en wat te ontspannen. We gingen met de gondel Sulphur Mountain op, ook al was het weer nog wat instabiel. We hadden geen haast en bleven er een tijd, maar we kregen maar geen goed zicht op Banff… totdat we op het punt stonden om weg te gaan! Toen was het er opeens allemaal… en het was zo overweldigend dat ik bijna moest huilen! We zagen daar ook de eerste grondeekhoorns, ze volgen de toeristen overal. Terug in het stadje zochten we Double You op, het internet café van Anneke (die ik van een Nederlands Canada forum kon) en Gerard waar we dit nu typen 🙂 Morgen gaan we naar Lake Louise.

Calgary
Bow Valley, Lake Louise, Moraine Lake, Icefields Parkway

One Comment on “camper ophalen, naar Banff”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.